Доставка и изработка

Нашата цел е Вие да получите символите на българския фолклор, които си поръчвате за възможно най-кратък срок. Времето за което вашата поръчка ще пристигне до вас зависи от време за изработка и доставка. В долните секции можете да получите повече информация за тези фактори.

Доставка

Доставките на територията на България се извършват чрез Спиди и Еконт. След като е изработена, вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 1-2 работни дни. Цената на доставката се определя от куриера. 

Доставки в чужбина

Стефи Стил изпълнява поръчки за чужбина, като те се доставят основно с DPD. Цените за някои райони са фиксирани, те ще се появят автоматично при избиране на адрес при поръчка. В случай, че цената на доставка не е определена при поръчка, свържете се с нас на info@stefistil.bg ще доставим поръчката ви до всяка точка на света. Не начисляваме допълнителни такси върху стойността на доставката от фирмата изпълнител.

Доставките в чужбина са за сметка на клиента.
Плащанията се извършват предварително чрез банков превод.
За всякакви въпроси, свържете се с нас на info@stefistil.bg  или +359 89 931 1731

Срок за изработка

За порчъчки на носии, ризи или продукти на едро е възможно да е нужно технически време за изработка. В този случай ние ще се свържем с вас, за да ви усведомим в какъв срок поръчката ви ще бъде изпратена. Обикновено носиите отнемат между 7 и 60 дни в зависимост от модела. Тениските и ризите са в постоянна наличност, тоест те не отнемат допълнително време за изработка.

Поръчки за ансамбли и на едро

При поръчки на цели комплекти носии или поръчки за ансамбли и групи, моля свържете се с нас предварително на info@stefistil.bg или +359 89 931 1731, за да получите точен срок и оферта.

Таблици с размери

Таблиците с размерите на нашите облекла можете да намерите на тази страница: Таблици с размери