Общи условия

За връзка с нас за сякакви въпроси: +359 89 931 1731 или e-mail: info@stefistil.bg 

Общи условия за пазаруване по електронен път от Интернет магазинът на фирма „Стефи Стил БГ“ ЕООД

1. РЕГИСТРАЦИЯ

За да пазарувате в електронният магазин на „Стефи Стил БГ“ ЕООД , трябва да се регистрирате като потребител или да направите своята поръчка като гост . Регистрацията е напълно безплатна. Като регистриран клиент Вие имате възможност да се ползвате от всички услуги на магазина.

2.ПОРЪЧКА КАТО ГОСТ

За да пазарувате като ГОСТ в интернет-магазина следва да попълните следните данни:

-име и фамилия;

-точен адрес за доставка на поръчката;

-телефон за връзка;

-валиден e-mail адрес /Вашият имейл ще се използва само за да ви информираме за Вашата поръчка/

3.МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Електронният магазин предлага следните начини на плащане:

– Наложен платеж с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ – само за налични продукти !

В този случай стойността на закупеният продукт или продукти, както и доставка се заплащат на куриера. При закупуване чрез наложен платеж клиентът изпраща заявка към нашата система. Заявката съдържа следната информация:

-име и фамилия;

-точен адрес за доставка на поръчката;

-телефон за връзка;

-валиден e-mail адрес;

-продукт със съответният код или описание, който желае да закупи;

-точни размери на продукта от предложените;

Опция наложен платеж се използва само при стоки , които са уточнени предварително, че са в наличност.

Артикулите се изпращат с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ,където клиента може да приеме или откаже пратката.

В случай , че клиента ОТКАЗВА пратката, трябва да си плати само транспортните разходи.

В случай , че клиента ПРИЕМА пратката, след това няма право на рекламация и замяна на продукта.

Всички цени са с включено ДДС.

4. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон КУПИ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска кошница”. Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.

Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от Вас адрес.

5. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената с включената доставка, остава да кликнете върху бутона ПОРЪЧВАНЕ.

След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към нас и се обработва.

Ще получите автоматично съобщение на Вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, размери, цена, адрес и начин на плащане, както и номер на поръчката Ви .

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на 089 931 1731 или пишете на info@stefistil.bg

Работното ни време е от 9 до 19 часа, от понеделник до събота.

Ние се свързваме с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон или получавате потвърждение на посочения в поръчката e-mail адрес.

Срокът за изработка от потвърждение на поръчката е около 1 месец, а при натоварено производство има възможност за забавяне допълнително.

След като поръчката се изпрати статуса и се променя на ДОСТАВЕНА.

Поръчки, получени в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден .

Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени и статусът им се сменя на ОТХВЪРЛЕНА .

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона или e-mail от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена във сайта, се променя на статус НЕПОТВЪРДЕНА. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, статусът се променя на ОТХВЪРЛЕНА и съответно не се изпраща.

ГОТОВА ПОРЪЧКА: Ние се свързваме с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон или получавате потвърждение на посочения в поръчката e-mail адрес. Всички поръчки могат да се задържат в магазина до 14 календарни дни. Ако той откаже да я получи или не я потърси в 14-дневен срок от уведомяването му, пратката става собственост на „Стефи Стил БГ“ ЕООД и има правото, в качеството си на собственик, да я продаде на друг или унищожи.

6. ДОСТАВКА

Доставката на поръчката е за  сметка на клиента.

Клиентът получава стоката от клон на Еконт или Спиди.

Срока за доставяне на пратки по Еконт или Спиди е 1-2 работни дни.

Доставката е за сметка на клиента и не е включена в цената на артикулите.

7. СРОКОВЕ НА ИЗРАБОТКА

Тъй като „Стефи Стил БГ“ ЕООД е производител на предлаганите в електронния си магазин артикули.

Срокът за изработка от потвърждение на поръчката е около 1 месец, а при натоварено производство има възможност за забавяне допълнително.

При ненавременна доставка, „Стефи Стил БГ“ ЕООД не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката след изтичане на определения срок от производителя. 

ЗАБЕЛЕЖКА

Условията за поръчка, доставка и плащане в съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и електронният магазин на фирма „Стефи Стил БГ“ ЕООД

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Условия за отказ на извършена поръчка

Фирма „Стефи Стил БГ“ ЕООД спазва нормативните уредби и изисквания и дава възможност за отказ на извършена поръчка чрез електронния си магазин: http://www.stefistil.bg

Възможности за отказ: Поръчка може да се откаже без да се упоменава причината за това .

Срок, в който картодържател (клиент) може да се откаже на заявена стока: 24 часа

След изтичане на посоченият срок за предяваване на отказ на извършена поръчка чрез електронния магазин http://stefistil.bg, поръчката се счита за приета и същата се обработва. Следва да се има предвид, че предлаганият асортимент в сайта на дружеството http://stefistil.bg е поръчково производство, т.е. артикулите се произвеждат специално по зададените размери и индивидуални изисквания на клиента и съгласно чл. 57, ал.3 ЗЗП за направените поръчки от клиенти в сайта на „Стефи Стил БГ“ ЕООД не се прилагат  Разпоредбите на чл. 50 – 56 от ЗЗП за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект.

Начин за отказ: Поръчка може да бъде отказана чрез имейл до посоченият във сайта е-мейл: info@stefistil.bg. Клиентът е длъжен да предостави своите имена, сумата на поръчката както и номера на направената поръчка. Задължително е да се попълни коректно бланката за рекламация като в нея е редно да бъде упомената точната причина за отказ от поръчка.

2. Условия за връщане на заплатени по банков път продукти (Return policy)

„Стефи Стил БГ“ ЕООД е производител на облеклата, които предлага в своят електронен магазин и същите се произвеждат съобразно индивидуалните изисквания на клиента. При извършване на поръчката, клиента следва да съобрази и посочи изрично своите изисквания относно: вид на артикула, размер и т.н. След извършена поръчка и изтичането на 24-часовия срок за отказ от същата, поръчката се обработва и облеклото се произвежда изцяло по изискванията на клиента, посочени в самата поръчка. В този смисъл, направените поръчки за облекло чрез електронният магазин http://stefistil.bg са за поръчково облекло и за същите не се прилагат разпоредбите на чл.50-56 от ЗЗП за упражняване правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект.

Стоки, които подлежат на връщане: обувки, цървули, пафти.

Условия за връщане на стоката: Продуктът може да бъде върнат само, ако не е носен/употребяван, незамърсен/незацапан и с ненарушена цялост, както  е из етикета на фирмата-производител. 

Начини за връщане на стоката: Връщането на стоката може да бъде осъществено с куриерска фирма Еконт

Разходите за връщане на стоката са за сметка на клиента.

За Некоректно изпратени пратки фирма „Стефи Стил БГ“ ЕООД  си запазва правото да откаже съответната пратка.

Срок за връщане на стоката: 14- дни от датата на доставка;

В случай на връщане на стока и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на посоченият по-долу телефонен номер на „Стефи Стил БГ“ ЕООД– 089 931 1731 и да посочи номера на фактурата за покупка на стоката.

Ние посочваме адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 09:00-19:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.

Изисквания към стоката: Продуктът да не е носен, надраскан, пран, гладен, рязан, нацапан и не е нарушена неговата цялост и да бъде опакован в плик на Куриерската компания , с приложен оригиналният ордер на поръчката.

3. Възстановяване на сума:

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост!

Възстановяването на сумата става само по банков път в рамките на 14- дни от датата на получаване на върнатия продукт и представената бланка за връщане на артикула.

Куриерските разходи за връщане на стока са за сметка на Клиента.

Пратки, изпратени с начин на плащане „наложен платеж“, няма да бъдат приемани.

4. Условия на замяна на поръчана от картодържател стока:

При невъзможност за търговеца да предостави на картодържателя поръчана от него стока или услуга, същия може да предложи алтернативна такава;

При несъгласие, търговецът следва да възстанови стойността на непредоставената стока на картодържателя. Срока за връщане на сумата е 14 дни.

За целите на настоящите общи условия, „потребител” е всеки, който осъществява достъп чрез Интернет до Интернет страницата stefistil.bg. Страницата е собственост на „Стефи Стил БГ“ ЕООД, представлявано от : Стефка Тончева със седалище в град Пловдив и адрес за кореспонденция: гр. Пловдив, Център, ул. Патриарх Евтимий 22

5. „Стефи Стил БГ“ ЕООД си запазва правото да променя общите условия без да уведомява своите клиенти.